top of page
IMG_6279.HEIC

Small Group Personal Training

Personal Training voor iedereen toegankelijk

phillip-davies-yNPTXNYVfmw-unsplash.jpeg

Small Group

Small group training is het trainen in groepsverband met maximaal acht deelnemers. Persoonlijke aandacht is hierdoor goed mogelijk en het samen sporten werkt motiverend. Iedereen werkt als individu aan eigen doelstellingen, maar jullie volgen gezamenlijk de trainingen. Je kan je eigen groep starten met vrienden familie of kennissen en een trainer van ons inschakelen. Ideaal want je deelt de kosten!

Trainen in een groep is leuk. Het zorgt ervoor dat je positief en gemotiveerd blijft. Niet alleen je trainer is een stok achter de deur, maar de mensen met wie je traint ook. Samen met de personal trainer pushen jullie elkaar naar grote hoogtes voor de beste resultaten. Dat is Small Group Training.

IMG_6253.HEIC
IMG_6264.HEIC
IMG_6254.HEIC

Voordelig

Small Group training is een perfect alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.


Er is veel persoonlijke begeleiding en het is een voordeligere manier van personal training omdat je de kosten deelt.

Je kunt je los aanmelden voor de small group trainingen. Als er genoeg aanmeldingen zijn kunnen wij groepen samenstellen die samen kunnen trainen.

Wat wij je bieden:

  • Training op verschillende niveaus, iedereen kan aansluiten;

  • Een persoonlijke, afwisselende en motiverende training;

  • Tijden te bepalen in overleg met de groep;

  • Gegarandeerd resultaat op je fitheid;

  • Lekker buiten trainen met of zonder materialen!

Hoe ziet een training eruit?

Een sessie duurt een uur en er is veel mogelijk: van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Heb je als groep een voorkeur? Dan worden de trainingen daar op aangepast.

Buiten het feit dat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding, wordt er gesport op jouw eigen niveau. Dit niveau wordt in de trainingen opgebouwd, zodat het maximale uit de training gehaald kan worden.

pexels-content-pixie-2836961.jpeg

MOTIVEREND

Niet alleen je personal trainer is een stok achter de deur. Je medesporters ook. Samen pushen jullie elkaar om het beste uit iedere sessie te halen. Voel je op je gemak door te sporten in een groep van gelijkgestemden.

Prijzen

€ 60,-

Eenmalige sessie

Een les kost slechts € 60,– per keer, ongeacht het aantal deelnemers. Er kunnen maximaal 8 personen in een groep deelnemen om de aandacht tijdens de les voor iedereen te kunnen garanderen.

€ 250,-

Vijf sessies

Je krijgt hiermee recht op 5 lessen die je binnen 6 maanden in kunt plannen. De lessen kunnen in overleg met de trainer ingepland worden op een dag en tijdstip dat jullie goed uitkomt.

Neem contact op

Thanks for submitting!

IMG_6240 2.HEIC
bottom of page