top of page
gabin-vallet-J154nEkpzlQ-unsplash.jpeg

Ons Aanbod

Door het aanbieden van diverse trainingen bied Dijkema Training je de mogelijkheid een workout te vinden die aansluit op jouw wensen.

Conditie Bootcamp

Geschikt voor alle niveaus

Onder leiding van een enthousiaste instructeur werk je op een gezellige manier samen met andere deelnemers aan je fitheid. De bootcamps zijn geschikt voor elk niveau, maar je zult altijd uitgedaagd worden.

It never gets easier, you just get a lot stronger.

DSCF0024 PS.jpg

Kracht Bootcamp

Om je kracht en techniek op te bouwen

De trainer focust zich op jouw houding en leert je de juiste technieken aan voor een efficiënte opbouw van je spieren. Met gebruik van materialen zoals kettlebells en weerstandsriemen wordt er gewerkt aan je fysieke kracht. Geschikt voor alle niveaus.

Be stronger than your strongest excuse.

janneke 1.jpeg

Personal Training

100% focus op jouw doelen

Personal Training is de meest effectieve manier om te bereiken wat jij wilt. Of je nu slanker wilt worden, sterker, energieker of fitter wilt voelen, wij helpen je op weg naar de versie van jezelf die jij wenst!

matthew-sichkaruk-3qZt1MwF4Zo-unsplash.jpeg

Small Group Personal Training

Inplannen wanneer jij wilt!

Je traint met maximaal acht deelnemers. Persoonlijke aandacht is hierdoor goed mogelijk en het samen sporten werkt motiverend.


Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep.

IMG_6264.HEIC

Boxing Bootcamp

Een explosieve training

Een zesweekse cursus waarbij je onder leiding van een ervaren trainer aan de slag gaat met verschillende boksoefeningen en technieken. Met boksmaterialen gaan we bij deze training tot het uiterste. Dit geeft een enorme energieboost!


Maak je hoofd leeg, zet je zorgen aan de kant en sla je stress K.O.

boks1.jpeg

Business Bootcamp

Speciaal voor bedrijven

Biedt bedrijven de mogelijkheid om op een toegankelijke manier sport en werken aan gezondheid aan te bieden aan werknemers. 

Vitale werknemers hebben een positieve invloed op de onderneming, want ze zijn productiever, meer betrokken, verzuimen minder en gaan met een prettiger gevoel naar het werk.

pexels-fauxels-3183197.jpeg
bottom of page