top of page
IMG_2937.jpeg

Fitte Mama's

Trainen tijdens en na je zwangerschap

pexels-pavel-danilyuk-7055668.jpg

Gezond voor je kindje

Sporten tijdens je zwangerschap is super gezond voor jou en je kindje(s) in je buik. De mama bootcamp houdt je fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap. We houden rekening met het trainen van je bekkenbodem, eventuele diastase, het versterken van je rug en buikvriendelijke oefeningen.

Lestijden

Maandag 20.00 uur

Appingedam

Schoolplein OBS Jan Ligthart

Dinsdag 19.00 uur

Loppersum

Schoolplein De Roemte

Vrijdag 19.00 uur

Appingedam

Schoolplein OBS Jan Ligthart

IMG_2937.jpeg

Proefles

Je eerste les is gratis.

Maak een account aan met je gegevens. In je account vind je een credit dat je kunt gebruiken voor een gratis proefles. Je kunt je daarmee inschrijven op een les naar keuze.

Tarieven

De tarieven voor Fitte Mama's zijn dezelfde als voor de reguliere lessen. Met een heel groot verschil: als je zwanger bent mag je je product op elk moment pauzeren voor in totaal 12 maanden. Je weet immers nooit hoe een zwangerschap verloopt.

Over mij:

Mijn naam is Anita Dijkema (1983)

We leven in een tijd waarin alles heel vluchtig is en vaak gehaast moet...


Als je zwanger raakt krijg je een 10 minuten consult bij de verloskundige, daarna doe je een online zwangerschapscursus, werk je hard door tot je verlof begint. Je gebruikt een app om te kijken met welk fruitstuk je kind nu weer te vergelijken is. Na je bevalling wil je zo snel mogelijk weer terug in vorm raken en moet je bovendien al snel weer aan het werk. 

Als coach voor Fitte Mama's wil ik er graag voor je zijn, om een goede verbinding te voelen met je lijf, wat er allemaal binnen in je gebeurt. Ik help je goed te ademen, begeleid je met de juiste houding voor je bekkenbodem en wil je helpen zo fit mogelijk je bevalling in te gaan. Ook na de bevalling help ik je weer om je lichaam sterker te maken. En niet omdat je nu perse weer in vorm wilt komen, maar vooral omdat je het verdient om op een veilige rustige manier weer aan de slag te gaan.


Ik vind het heel bijzonder dat ik vrouwen kan bijstaan in zo'n bijzondere en spannende fase van hun leven. Aarzel je nog om je aan te melden? Geen paniek, je mag me altijd een berichtje sturen voor meer informatie. Je eerste les is bovendien altijd gratis :)

DSCF0109 PS.jpg
bottom of page