top of page
pexels-rodnae-productions-7551762_edited.jpg

Ervaringen van deelnemers

Het allerbeste kun je het horen van de deelnemers zelf! Hier enkele reviews:

Marieke Zierikzee

DSCF9983 PS.jpg

Anita weet je te motiveren

"Anita weet je te motiveren. Ik ben altijd blij dat ik weer geweest ben en merk dat mijn kracht en conditie sinds de bootcamplessen behoorlijk is verbeterd."

Tineke Roorda

Copy of IMG_4381.JPG

Wat een belevenis en wat een boost

"Sinds aug. 2020 volg ik wekelijks de bootcamp-training in Westeremden. Wat een belevenis en wat een boost voor m’n fitheid en welbevinden. Ik was al sportief, ben een hardloper en fiets (wielrennen) er zomers bij. Maar met de bootcamp doe je allerlei oefeningen voor veel meer spieren. Wat ben ik sterker en fitter geworden, ongelofelijk. En het fantastische aan de lessen vind ik: ze zijn voor iedereen, alle leeftijden en op elk niveau, welke blessure of beperking je ook hebt. Anita geeft enorm gevarieerde lessen, is altijd enthousiast, begeleidt iedereen, geeft tips en alle oefeningen kennen varianten of aanpassingen die iemand nodig heeft. Ze werkt meestal met groepjes, kan alle oefeningen goed voordoen, heeft passende muziek en altijd een ‘toetje’. De ‘dansjes’ aan het eind geven een sportieve saamhorigheid. Bootcamp van Dijkema Training is top."

Clara Sietsema

Copy of IMG_4189_edited.jpg

Bootcamplessen op een manier dat niet verveeld

"Anita geeft bootcamplessen op een manier dat niet verveeld. Zelfs na bijna 2 jaar ga ik nog steeds met veel plezier naar de lessen.
De lessen zijn heel gevarieerd en nooit saai want elke week heeft ze weer wat anders.
Ook al hebben we geen zin ze motiveert ons op een leuke, gezellige manier zodat we op het eind weer blij zijn dat we weer zijn geweest.
En we zijn  sterker en fitter geworden doordat ze er, zonder dat we het doorhebben er steeds een tandje bij doet."

bottom of page