top of page
IMG_8262.jpeg

Groningen

BuitenSportschool

IMG_8249.jpeg
IMG_8249.jpeg

Buiten Sportschool

De perfecte combinatie van groepstrainingen en buitenlucht, wij bieden het!

Wij zijn een collectief van trainers die liefde hebben voor het trainen in de buitenlucht, maar meer willen dan een standaard bootcamples op lichaamsgewicht. Ons doel is jou fitter en gezonder te maken, door je een diversiteit aan groepslessen in de buitenlucht aan te bieden. Jouw plezier staat daarbij voorop!

Ons lesaanbod bestaat uit lessen waar je gegarandeerd sterk, gezond en fit van wordt en blijft. CrossTraining voor een goede basis, H.I.I.T. om je interne motor te vergroten en KrachtTraining om je spieren en botten sterker te maken. Kom het snel ervaren.

Reserveer je (proef)les

Kies je les hieronder en kom eens gratis meedoen! Nadat je een account hebt aangemaakt krijg je een credit waarmee je je aan kunt melden. 

Cross Training

Crosstraining wordt gekenmerkt door functionele oefeningen die bijdragen aan het opbouwen van kracht en cardio waardoor taken in het dagelijks leven makkelijker worden. Je traint de algehele fitheid van je lichaam door continue de trainingsroutine te veranderen.

Kracht Training

Krachttraining is ontzettend belangrijk voor een fit lijf. Tijdens deze les doen we spierversterkende oefeningen met behulp van materialen als kettlebells, dumbbells.

H.I.I.T.

Een intensieve korte training waarbij krachtsinspanningen worden afgewisseld met pauzes. Doordat de intervallen intensief zijn, is de trainingsprikkel van een HIIT-sessie groter dan die van een duurtraining.

File Sporten

Je werkdag afsluiten met een heerlijke training in de buitenlucht, de file vermijden en daarna lekker naar huis om te genieten van je vrije avond.

Ons Team

Wij onderscheiden ons van andere clubs doordat we een collectief vormen. Onze winst wordt verdeeld onder onze trainers op basis van jouw lesbezoeken! We bieden hiermee een gezonde omgeving voor trainers die behoorlijk goed beloond worden voor hard werken en talent.

 

Jouw abonnementsgeld komt bij hen terecht in plaats van een duur management of hoofdkantoor. Elke trainer heeft er belang bij dat jij een zo leuk mogelijke tijd beleeft! En jij weet dat jouw abonnementsgeld altijd bij jouw favoriete trainers terecht komt.

bottom of page