top of page
IMG_8232_edited.jpg

Alles wat je moet weten voor de training

Zo ziet een les er uit

Bij ons werk je een uur lang effectief aan het verbeteren van je kracht en conditie, en dat allemaal in de verfrissende buitenlucht. Onze trainingen zijn leuk, gevarieerd en gericht op resultaat. Elke sessie begint met een grondige warming-up, gevolgd door een full-body workout. De inhoud van onze lessen is altijd verschillend, dus elke week staat er iets nieuws op het programma!

Onze lessen vinden altijd plaats in de buitenlucht, of het nu regent, waait of de zon schijnt. Je kunt verwachten dat elke les bestaat uit intervaltrainingen, fitnessoefeningen en stukjes hardlopen. We maken gebruik van de omgeving en variëren met elementen zoals je eigen lichaamsgewicht, bankjes, trappen, fietsrekken en muren. Soms nemen we zelfs extra materiaal mee, zoals gewichten, kettlebells of touwen, om je telkens weer te verrassen met een gevarieerde training. Bij Bootcamp is alles mogelijk!

Het sporten in teamverband zorgt ervoor dat je vaak onbewust intensiever traint dan wanneer je alleen zou zijn, waardoor je een extra efficiënte workout krijgt. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team en beleef een geweldige trainingservaring!

Beginner of gevorderd?

Onze trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden!

Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt, onze buitenlessen zijn toegankelijk voor iedereen. Een dosis doorzettingsvermogen is wel handig, maar we moedigen iedereen positief aan om het beste uit zichzelf te halen.

We passen de training aan jouw niveau aan en houden rekening met eventuele blessures. Ons doel is om je te helpen je conditie te verbeteren, en als we denken dat je een stapje harder kunt, zullen we je daar zeker op wijzen. Luister vooral goed naar je eigen lichaam, en samen zorgen we ervoor dat je het maximale uit elke training haalt.

 

We kijken ernaar uit om je te zien knallen tijdens onze lessen!

Meld je aan voor een proefles

Wat trek je aan?

Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt in je kleding. We raden je aan om sportkleding te dragen die tegen een stootje kan en vies mag worden.

Het weer in Nederland kan nogal wisselvallig zijn, daarom is het verstandig om verschillende lagen kleding te dragen. In de herfst en winter is thermokleding ideaal en dunne handschoenen kunnen van pas komen. In de zomer kun je het beste kiezen voor een sporthemd met een vest dat je eventueel uit kunt trekken. Dunne lagen zijn altijd handiger dan een dikke trui, en ademende stoffen zijn beter dan katoen.

Vergeet niet om een flesje water mee te nemen! En veel deelnemers vinden het prettig om een eigen sportmat mee te nemen om de ondergrond iets te verzachten tijdens grondoefeningen.

IMG_8642.jpeg
IMG_3492.jpeg

De voordelen

Sporten met plezier Geniet van elke minuut van je workout in de buitenlucht.


Full body workout in slechts één uur Krijg een complete training die al je spiergroepen aanpakt, allemaal binnen een uur.


Op je eigen niveau trainen Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, onze trainingen zijn voor iedereen.

Actief bewegen in de buitenlucht Adem de frisse lucht in terwijl je je lichaam uitdaagt met dynamische oefeningen.


In groepsverband je conditie en spierkracht verbeteren Motiveer elkaar en bereik samen nieuwe hoogten.


Veel afwisseling Geen saaie routines hier! Elke training is anders en houdt je op het puntje van je stoel.


Snel fit worden en afvallen Zie snel resultaten terwijl je werkt aan je fitnessdoelen.


Minder blessures Met de juiste technieken en begeleiding verminder je het risico op blessures.


Positieve motivatie en stimulatie om het beste uit jezelf te halen Onze trainers zijn er om je aan te moedigen en te helpen je grenzen te verleggen, elke stap van de weg.

bottom of page