top of page
Scherm­afbeelding 2023-11-27 om 17.07.45.png

Met slappe beentjes het nieuwe jaar in!

Een uitdaging voor iedereen, op elk niveau!

Champagne, bier, wijn, oliebollen, appelbeignets, cocktails, mooie outfits, gezelligheid, carbid schieten, leuke fijne mensen om je heen en (stiekem toch) véél vuurwerk… Oud & Nieuw, wij houden ervan! 

De jaarwisseling is weer in het zicht. Het jaar 2023 gaat alweer bijna de pijpleiding uit en 2024 is er voordat je er erg in hebt.

Zo eens in de zoveel tijd even lekker feesten is fantastisch en moet absoluut kunnen. Alles draait om balans. En daarom komen wij dit jaar met een fantastische Oudejaars Challenge om knallend het jaar uit te gaan :)

 

Challenge: 1000 Step Ups


😅 Ja je leest het goed. 😅

😁 Nee er staat geen 0 verkeerd. 😁

😍 Duizend keer op en afstappen van een verhoging.
😍De Challenge is uitdagend voor iedereen op elk niveau. Maar wel pittig want het moet natuurlijk wel een voldaan gevoel geven. Na afloop zul je je supertrots op jezelf voelen. En wil je het liever niet alleen doen? Dan mag je je ook als team opgeven en de uitdaging onder jullie tweeën verdelen. 

 

Wanneer: Zaterdag 30 december 2023


Locatie: EemsDelta Campus


Aanvang: 09:00 uur


Briefing: 09:15 uur


Gezamenlijke warming up: 09:25 uur


Start: 09:30 uur


Einde: 11:30 uur


Waarom je dit niet wilt missen:

  • Deze uitdaging is mogelijk voor IEDEREEN! Je daagt jezelf uit, staat verbaasd van je eigen kunnen, zodat je na afloop kneitertrots kan zijn op jezelf;

  • Geen ervaring, geen probleem! Kies je eigen niveau. Ben je net begonnen dan kies je voor basis of een teamuitdaging. Ben je al een fitte ninja? Kies voor de pro-optie en daag jezelf extra uit;

  • Door deze challenge voel je weer krachtiger en levendiger, je hebt het geflikt en kunt de rest gemakkelijk aan. Een echte power up voor je dagelijkse leven!;

  • Het is de zaterdag voor de jaarwisseling, dus je hoeft niet bang te zijn dat je met een kater de step ups staat te doen (tenzij je op die vrijdag daarvoor al te diep in je glaasje hebt gekeken, dan zal je het wat zwaarder hebben fysiek en mentaal als je meedoet 😉 );

  • Deze training wordt van jou, een volgende stap naar het ontwikkelen van een sterker, zelfverzekerder jij;

  • Samen met een leuke groep mensen feestelijk en sportief het jaar 2023 afsluiten;

  • Eenmalige deelname zonder verdere verplichtingen voor maar 3,50 euro;

  • Gratis spierpijn!

Hoe ziet de Challenge er uit?

Je bent welkom vanaf 09:00 uur op de Campus van het Eemsdelta College. Je kunt even rondkijken, je spullen neerzetten en jezelf mentaal voorbereiden. Je kunt je melden bij de organisatie zodat ze weten dat je aanwezig bent.

Om 09:15 uur vind er een briefing plaats. We leggen je uit waar je rekening mee dient te houden om veilig te bewegen en we hebben tips voor hoe je de challenge het beste haalt.

Om 09:25 uur starten we met een gezamenlijke warming up om je spieren op te warmen en mobilisatie oefeningen voor je gewrichten. 

Om 09:30 uur zal het startsein klinken en heb je maar liefst 120 minuten om de Challenge te voltooien! De snelste tijden voor deze challenge staat rond de 45 minuten, dus het moet absoluut haalbaar zijn. Je kunt het op je eigen tempo doen.

Tussendoor is er muziek en na afloop een gezonde versnapering. Gezelligheid, sportiviteit en heerlijke buitenlucht! Wij hebben er superveel zin in!

OmOm 

2.png

Basis Challenge

wod-crossfit-chad.webp

Je bent beginnend sporter, of al een tijdje bezig

1000 Step Ups, het is niet mis... een pittige uitdaging, maar zeker te doen als je er goed de tijd voor neemt. 

Je kiest een plek die je aanspreekt qua hoogte. Daar maak jij je station en ga je de challenge voltooien. 

Zorg voor lekker zittende sportkleding waar je goed in kunt bewegen. Eventueel een thermoshirt als het koud is. Je zult het sowieso warm krijgen tijdens de challenge, dus werk met laagjes die je indien nodig uit kunt trekken.

Pro Challenge

Scherm­afbeelding 2023-11-27 om 17.08.21.png

Je zoekt een extra uitdaging, want die 1000 Step Ups schud jij zo even uit je mouw...

Zoek je een extra uitdaging? Neem dan een rugzak met gewicht mee! Of een weightvest als je dat hebt.

Voor mannen: Maximaal 20 kilo
Voor vrouwen: Maximaal 15 kilo


Dit is een echte uitdaging! De eerste stappen denk je prima te doen, maar die laatsten zul je echt voelen...

Team Challenge

Scherm­afbeelding 2023-11-27 om 17.07.45.png

Gezellig met z'n tweeën

Wil je wel meedoen, maar liever samen met je (sport)maatje? Dat kan zeker! 

Samen gaan jullie voor die 1000 Step Ups, met of zonder een gewicht op je rug. Die Step Ups mogen jullie verdelen, dus het zijn er maar 500 per persoon. Nog steeds een hele uitdaging!

Een persoon doet de Step Ups, terwijl de ander rust. Je kunt elkaar aanmoedigen en motiveren. Dit kunnen jullie samen voor elkaar krijgen!

bottom of page