top of page
pexels-andres-ayrton-6551415.jpg

Strak Plan

Je pad naar een gezonder lijf

pexels-andres-ayrton-6550872.jpg

8 Weken Programma

Wil je graag lekkerder in je vel zitten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met het Strak Plan programma help ik je in 8 weken de controle terug te krijgen.

Met o.a.

  • Jouw persoonlijke voedingsplan voor je eigen doelen;

  • Een werkboek waar je intensief mee aan de slag gaat;

  • 3 Metingen: een start-, tussen- en eindmeting. Deze omvatten onder meer je gewicht, vetpercentage en metabolische leeftijd;

  • Voedingsadvies voor een gezonde leefstijl;

  • Veel recepten;

  • Lange termijn oplossing, geen dieet!

 

Na afloop van de 8 weken voel je je gezonder, fitter en energieker. Je bent niet meer afhankelijk van het op dat moment populaire dieet, maar kunt het zelf. Ik leer je geen kunstje, maar zorg ervoor dat je de sleutel achterhaalt voor jouw persoonlijke eigen gezonde leefstijl. 

Citrus Fruits

Wanneer is dit plan voor jou?

✓ Als je graag gezondere keuzes wilt maken maar niet weet waar je moet beginnen;

✓ Als je een gezonder gewicht wilt behalen op een veilige manier;

✓ Als je het prettig vind om te leren wat echt gezonde voeding is in plaats van te vertrouwen op de volgende marketing en/of shake stunt;

✓ Als je nu echt eens blijvend wil afvallen, zonder dat het gewicht er weer aan komt.

Start wanneer jij wil

Hoeveel dieet pogingen heb jij al gedaan?

Of ben je inmiddels de tel kwijt?

 

Dit ligt absoluut niet aan je motivatie, je valt alleen telkens terug in oude patronen. Je wilt nieuwe goede patronen aanleren die je gemakkelijk en met plezier vol kunt houden.

Dit is jouw moment om de controle terug te krijgen en te genieten! De zomer staat voor de deur en die wil je zelfverzekerd ingaan.

Tijd om de knop om te zetten! 

Je bent klaar voor verandering, klaar om daadwerkelijk door te pakken. Op naar nieuwe energie en een gezonder lijf!

 

Tijdens het 8 weken Strak Plan programma gaan we samen een nieuwe start voor je maken. Ik help je om succesvol jouw streefgewicht te bereiken en te behouden.

 

Het klinkt nu misschien nog als een sprookje, maar het gaat ook voor jou werkelijkheid worden.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

pexels-andres-ayrton-6551070.jpg

Wat krijg je?

✓ Intakegesprek;

✓ 3 Metingen: start, tussen & einde;

✓ Een persoonlijk voedingsdoel;

✓ Een werkboek;

✓ Een coach die klaarstaat voor al je vragen;

✓ Wekelijkse updates om je scherp te houden;

✓ Lekkere, simpele en voedzame recepten;

✓  Een stok achter de deur;

✓ Een gezonde leidraad voor de rest van je leven!

Wie ben ik?

DSCF0109 PS.jpg

Anita

Hoi! Ik ben Anita, geboren in 1983 en opgegroeid in Westeremden. Sinds 2018 ben ik bezig meer mensen buiten te laten sporten en te helpen met voeding.

Ik ben orthomoleculair voedingscoach, gedragscoach, sportinstructeur en ervaringsdeskundige. Aan Strak Plan heb ik 3 jaar geschreven om jou te helpen een duurzame leefstijl te bereiken. Ik help je met liefde jouw doelen te bereiken.

Wat zijn de kosten?

Image by Caju Gomes

€ 37,37- per week

Voor 8 weken intensieve begeleiding betaal je slechts € 299,-!

Hoe geef je je op?

pexels-andres-ayrton-6551415.jpg

Stuur een mail

Stuur een mail of een whatsapp. Vertel je naam, een beetje achtergrondinformatie en wat je doelen zijn. We kunnen ook eerst een gratis kennismakingsgesprek doen.

 

Je krijgt zo snel mogelijk reactie.

Wendy, 38 jaar

Ik heb het Strak Plan gevolgd en ben 5,5 kilo verloren in de acht weken dat het programma duurde. Samen met vier andere enthousiaste dames trainde ik wekelijks onder begeleiding van Anita. De lessen zaten goed in elkaar en we hebben allemaal veel vooruitgang gemaakt, we zijn sterker geworden en onze conditie is vooruit gegaan. Anita geeft uitdagende oefeningen en houdt rekening met ieders persoonlijke niveau. Het trainen in de buitenlucht is heerlijk! Naast de wekelijks gezamenlijke training kon ik aansluiten bij de andere lessen van Buitengewoon Fitter. 

Strak Plan is meer dan alleen trainen. We kregen een werkboek met uitleg over voeding en opdrachten om ons bewust te worden van gezonde keuzes in voeding. Daarnaast kregen we wekelijks een update met heerlijke gezonde recepten en extra info. 

In de groepsapp was veel contact, we deelden onze moeilijke momenten én onze successen. Anita herinnerde ons via de app aan de opdrachten en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden. Ook na afloop van de les was altijd ruimte voor vragen. 

Ik heb veel geleerd in deze acht weken, en ik heb leuke contacten gelegd met de andere deelnemers. Ik zit beter in mijn vel en ben blij met mijn lichamelijke vooruitgang en gewichtsverlies. Nu Strak Plan afgelopen is, blijf ik bootcampen bij Buitengewoon Fitter.

 

Strak plan is een aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken, vooral fysiek maar ook mentaal! 

Krista, 50 jaar

Net klaar met het Strak Plan, het waren zeer leerzame weken, ik ben 5 kilo afgevallen en voel me een stuk fitter (ook mentaal). Ik heb eerder trajecten gevolgd om af te vallen maar dit is de eerste die echt werkt. En waarom? Een aantal redenen;

- Ik zat in een superleuk enthousiast groepje, je motiveert elkaar en helpt elkaar als iemand het wat lastig heeft (er is een groepsapp dus heel laagdrempelig). 

- We hadden een overzichtelijk werkboek waarin je vorderingen en doelen bijhoudt.

- Elke week op zaterdagochtend was er een motiverende weekupdate (met lekkere makkelijke recepten) met een opdracht waardoor je stapje voor stapje ontzettend veel leert over jezelf, je voeding en gezondheid.

- Tussendoor kregen we van Anita (of van elkaar) berichten in de app waardoor je steeds bij de les blijft. 

- We konden alles vragen en kregen dan heel snel een helder antwoord van Anita (over voeding maar ook over supplementen).

- Er is geen dieetgedachte maar een "verander naar gezond eten met eventueel af en toe ook wat minder gezond"-gedachte waardoor het leuk blijft om mee bezig te zijn. 

- Ik had nooit gedacht dat ik 2 keer in de week sporten geen straf zou vinden maar dat is echt zo. De lessen zijn lekker buiten, met goede muziek en je voelt je er beter door. 

- Maar de belangrijkste reden van succes is het enthousiasme en de kennis van Anita die ze graag met je deelt.

Ik kan het iedereen aanraden, ik ga door op de ingeslagen weg qua voeding en blijf de sportlessen bij Buitengewoonfitter volgen!

-

bottom of page