top of page
Image by i yunmai

Voedings -en dieetadvies

De juiste voeding kan je helpen om beter te functioneren, lekkerder in je vel te zitten en het kan er voor zorgen dat je specifieke doelen kunt behalen zoals aankomen in spiermassa of juist het afvallen in vetmassa. Elk lichaam is anders en daarom kan een persoonlijk (voedings-)plan op maat helpen om jouw doel te bereiken!

Welk advies is het juiste?

Wanneer je zoekt naar voedingsadvies dan kom je uiteenlopende adviezen tegen. Van vegetarisch of veganistisch tot vasten of sapkuren. Wat is de waarheid, wat kun je nou het beste eten om een gezond, fit en energiek lichaam te krijgen? Mijn voedingsadvies is gebaseerd op wetenschap. Het wordt toegespitst op jouw lichaam. Dit is allemaal gebaseerd op wetenschap en ervaringen: niet op een nieuwe hype of trend.

Image by Adi Goldstein

Wat kun je bereiken met het voedingsadvies?

Wil jij: Lekker en gezond eten? Je fit en energiek voelen? Weten wat gezond eten is? Afvallen of aankomen? Leren hoe je snelle maar toch gezonde maaltijden kunt bereiden?

Is het jouw doel om: gezonder te gaan eten, meer energie te krijgen, af te vallen of juist aan te komen?

Dan ben je aan het juiste adres! Ik kan je helpen en jouw stok achter de deur zijn. Met behulp van lekkere en makkelijke recepten die aangepast zijn op jouw wensen en behoeften wordt gezond eten leuk en afwisselend.

Waar ik je mee kan helpen:

✓ Behalen en behouden van een passend gewicht

✓ Het krijgen en behouden van meer energie

✓ Begeleiding bij allergieën en/of intoleranties; glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en/ of veganistisch of vegetarisch eten

✓ Voedingsadvies op maat met blijvend resultaat

Image by Lily Banse

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake praten we over jouw huidige leefstijl en we bespreken klachten en vragen die je hebt. We doen een lichaams- en gewichtsanalyse en bespreken je voedings- en leefpatroon. Aan de hand van de verzamelde gegevens krijg je een voedingsadvies en bespreken we samen het doel waarnaar je wilt streven en hoe je dit kunt bereiken.

Voor dit gesprek krijg je een voedingsdagboek toegestuurd, waarin je vijf dagen bijhoudt wat je eet en drinkt. Dit voedingsdagboek lever je enkele dagen voor het consult in, zodat we een goede start kunnen maken tijdens het gesprek. De duur van de intake is ongeveer 60 minuten.

Vervolgconsulten

In overleg worden één of meerdere vervolgconsulten afgesproken. We bespreken jouw behandelplan en je krijgt ondersteuning bij de verandering van je eetgewoonten. Elk consult bespreken we de voortgang en waar je (mogelijk) tegenaan loopt.

Deze consulten zijn misschien wel het belangrijkste. Iets nieuws aanleren kunnen de meeste mensen wel, maar het ook volhouden: dat is de kunst! Praten hierover is een belangrijk onderdeel in het proces naar verandering van jouw voedings- en gedragspatroon.  De duur van een vervolgconsult is ongeveer dertig minuten.

Resultaat

Tijdens ieder consult word je gewogen, bereken ik jouw BMI en meet ik je omtrek. Met al die metingen kunnen we goed zien welk resultaat jij behaalt.

Tarieven

Kennismaking: Gratis

Intake: € 50,00

Vervolgconsult: € 25,00

Dagschema voeding: € 10,00


Pakketten inc intake:

Intake + 3 Vervolgconsulten: € 122,00 (€ 24,- per consult)

Intake + 5 Vervolgconsulten: € 165,00 (€ 23,- per consult)

Pakketten ex intake:

3 Vervolgconsulten: € 72,00 (€ 24,- per consult)

5 Vervolgconsulten: € 115,00 (€ 23,- per consult)

bottom of page