DSCF9974 PS_edited_edited.jpg

Personal Training

Trainen waar en wanneer jij wil

 
gabriel-alenius-xfWsiueRkNo-unsplash.jpeg

Personal Training

Personal Training is de meest effectieve manier om te bereiken wat jij wilt. Of je nu slanker wilt worden, sterker, energieker of fitter wilt voelen, wij helpen je op weg naar de versie van jezelf die jij wenst!


Door veilig maar intensief te trainen op je eigen niveau kun je jouw persoonlijke doelen snel bereiken. Samen gaan wij aan de slag met een perfecte combinatie van training en voeding.

Wij geloven er in dat buitensporten een extra boost geeft en geven daarom niet in een sportschool les. Buiten in de natuur zoeken we een plek waar jij je comfortabel voelt en gaan we daar met je aan de slag.

 
boxed-water-is-better-P4AIjQw1BuY-unsplash.jpeg
matthew-sichkaruk-3qZt1MwF4Zo-unsplash.jpeg
logan-weaver-u76Gd0hP5w4-unsplash.jpeg

Jouw doelen staan voorop!

Wil je fitter en sterker worden, trainen voor een specifiek sportevenement of ben je juist opzoek naar een stok achter de deur die helpt om sporten / bewegen in je leefpatroon te integreren?


Samen gaan we aan je persoonlijke doelen werken. Dit doen we buiten, want we zitten al zoveel binnen. De trainingen starten daarom vanaf je huis, werkplek of in een park naar keuze.

Wat wij je bieden:

  • Maatwerk programma afgestemd op jouw behoeften;

  • Persoonlijke aandacht;

  • Tijden in overleg te bepalen;

  • Geen sportschool, maar trainen op een (buiten)locatie naar jouw wens;

  • Een afwisselende en motiverende training;

  • Gezond afvallen of aankomen op een verantwoorde manier.

Hoe ziet een personal training eruit?

Een trainingssessie duurt een uur en er is veel mogelijk: van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Heb je een voorkeur? Dan worden de trainingen daar op aangepast.

Er wordt gesport op jouw eigen niveau. Dit niveau wordt in de trainingen opgebouwd, zodat het maximale uit de training gehaald kan worden.

 
 
pexels-content-pixie-2836961.jpeg

MOTIVEREND

Je personal trainer is een stok achter de deur en motiveert je om de beste versie van jezelf te vinden.

Prijzen

€ 59,95

Personal Training - eenmalige sessie

60 minuten intensief trainen onder begeleiding van een Personal Trainer. Hiermee krijg je 100% focus op jou en je doelen.

€ 69,95

Duo Personal Training

Liever met een maatje trainen? Personal training met z'n tweeën is mogelijk.

€ 599,95

Personal Training - 12 weken traject

12 weken heb je nodig om een nieuwe gewoonte of leefstijl aan te wennen. Je krijgt 1 uur Personal Training per week om je helpen je doelen te bereiken. Voedingstips zijn hierbij mogelijk.

€ 749,95

Duo Personal Training - 12 weken traject

Samen met een maatje in 12 weken werken aan je fitheid. Je krijgt 1 uur Personal Training per week om je helpen je doelen te bereiken. Exclusief voedingscoaching.

 

Neem contact op

Thanks for submitting!

IMG_6240 2.HEIC