top of page

Doe mee met de Kardinge Run!

Op zaterdag 25 september en zondag 26 september vind de grootste obstacle/mud-run van Noord Nederland weer plaats: de KardingeRun! Nu we hard op weg zijn de fitste dorpen van Nederland te worden moeten we hier zeker aan mee doen!



De KardingeRun is geen wedstrijd; het gaat om het samen meedoen, de uitdaging aangaan en trots over de finish-streep komen, dit alles in het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge.


Als team ga je samen van start. Doorzettingsvermogen en samenwerken zijn belangrijk, maar het hebben van plezier staat centraal. Meedoen is belangrijker dan winnen! Laten we een grote groep vormen en samen trainen richting deze uitdaging. De komende maanden zullen de trainingen dan ook gericht zijn op het klaarstomen voor deze uitdaging.



Geef je uiterlijk vrijdag 30 juli via een privé berichtje aan mij op, dan meld ik ons aan als team. Graag wil ik het 9km parcour met jullie doen. De tickets kosten 32,50 per persoon, maar hoe groter de groep, hoe meer korting we daarop zullen krijgen. Laten we met zoveel mogelijk mensen meedoen!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page